Home

Galerij

Shop

Bio

Nieuws

Workshops

Boeken

Contact

Online Workshop

Siegfried Woldhek's ONLINE WORKSHOPs (Portretten en Waterverven) zijn te volgen bij de Pronk Academie. Zie voor nadere gegevens en aanmelden PORTRETTEN en WATERVERVEN

Life Workshops in Deventer

De kneepjes leren van Siegfried Woldhek zelf in een eendaagse workshop is een intensieve ervaring. In november worden er weer enkele aangeboden. Heb je belangstelling? Stuur dan een email naar info@woldhek.nl en je ontvangt nadere informatie.

Aanmelden: schrijf naar info@woldhek.nl.

PORTRETTEKENEN

Er zijn momenteel geen nieuwe fysieke workshops gepland. U kunt u aanmelden om bericht te krijgen als dat wel het geval is.
Voor maximaal 25 deelnemers, in Deventer. Eur 150 (incl lunch en tekenmateriaal)

Drie aspecten van portrettekenen komen afzonderlijk aan de orde.
- Tekenmateriaal zoeken waar je zin van krijgt, vrolijk van wordt
- Hoe kom je tot gelijkenis, waar moet je dan op letten
- Het idee; waarom wil je een portret van iemand maken en wat betekent dat voor de uitvoering.
Siegfried Woldhek deelt de inzichten die hij gedurende vele jaren portrettekenen heeft opgedaan. De deelnemers gaan in één dag veel losser werken. Dat blijkt een feest om mee te maken.
Voor wie: zowel voor beginners als voor mensen die al vaak een portret hebben getekend of geschilderd. Er kunnen maximaal 25 mensen deelnemen.
Waar: Societeit de Hereeniging te Deventer.
Tijd: 10.30 u - 16.00 u

meld je aan

WATERVERVEN

Er zijn momenteel geen nieuwe fysieke workshops gepland. U kunt u aanmelden om bericht te krijgen als dat wel het geval is.
Over waterverven wordt vaak verteld of gedacht dat het een moeilijke techniek is. Siegfried Woldhek laat je ervaren dat dat niet zo is; het is juist een heel plooibare techniek, waarbij kwast en papier veel zo maar cadeau geven. De deelnemers verkennen gedurende de dag de mogelijkheden van waterverven en bekijken welke aanpak hun het beste bevalt.
Voor wie: Mensen die los willen waterverven, met intense kleuren. Er kunnen maximaal 25 mensen deelnemen.
Waar: Societeit de Hereeniging te Deventer.
Tijd: 10.30 u - 16.00 u

meld je belangstelling

© Siegfried Woldhek - All drawings are protected by copyright. Contact Siegfried Woldhek <info@woldhek.nl> if you want to use any of these images, commercially or non-commercially.